Fight Germs

Beter voorkomen dan genezen


Voor uw gezondheid en uw veiligheid
De Mexicaanse griep (H1N1) vormt een serieuze bedreiging voor de gezondheid en de veiligheid van de mens. Temeer daar het virus zich verspreidt door "druppelbesmetting", bijvoorbeeld door te hoesten of te niezen. Een tweede bron van besmetting kan plaatsvinden door het schudden van handen of het aanraken van voorwerpen die eerder in aanraking zijn geweest met een geïnfecteerd persoon.

Hygiëne op het bureau
Vooral in tijden van een pandemie, draagt een hygiënisch en schoon, bureau bij tot een goede persoonlijek gezondheid. Op werkplaatsen, in vergaderingen en bij bedrijfsdiners is de besmettingskans namelijk het grootst. Dit komt doordat er op deze plaatsen het meeste tijd wordt doorgebracht met andere personen.


DURABLE biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan desinfecterende reinigingsproducten , maar ook allerhande informatie en "geheugensteuntjes". De juiste informatie is namelijk de perfecte preventie tegen agressieve ziektekiemen.
Het assortiment van DURABLE bestaat uit 25 verschillende producten die uw gezondheid beschermen. Gaande van speciale reinigingsvloeistoffen en -doekjes, gekeurd met het BACT-O-CLEAN kwaliteitslabel, voor telfoontoestellen, beeldschermen en palstieken oppervlakken tot zichtpanelensystemen in verschillende formaten.


DURABLE biedt talrijke schoonmaakproducten aan die BACT-O-CLEAN bevatten, een antibacterieel additief dat efficiënt beschermt tegen virussen, bacteriën en ziektekiemen.

Speciale laboratoriatests hebben uitgewezen dat de BACT-O-CLEAN bestanddelen 99,9% efficiënt zijn tegen verkoudheden, influenzavirussen, E-coli bacteriën, MRSA, salmonella's en het vogelgriepvirus.

Teaser:
 
© DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG
Geef Bacteriën geen Kans
HOME   VERKOOPSVOORWAARDEN   PRIVACY POLICY   DISCLAIMER   SITEMAP   FAQ