VERBODEN TE ROKEN

NIEUWE WET VANAF 1/07/2011

Vanaf 1 juli 2011 is het verboden om te roken in cafés, bars, discotheken en casino's, net zoals dat nu al het geval is voor restaurants en andere publieke ruimtes. De mogelijkheid om een rookkamer te voorzien blijft behouden (onder voorwaarden).

Als uitbater bent u verplicht om bij de ingang op een duidelijk zichtbare plaats een rookverbodsteken te hangen, zodat uw klanten er kennis van kunnen nemen. Durable helpt u om dit op een professionele manier aan te pakken.

ZELFKLEVENDE PICTOGRAMMEN

GEBORSTELD ROESTVAST STAAL

Zelfklevende pictogrammen uit geborsteld roestvast staal. Zeer stijlvol en duurzaam. De opdruk is krasbestendig. De pictogrammen hebben een diameter van 83 mm.

Klik hier voor een overzicht van al onze pictogrammen

TAFELNAAMBORDJES

EEN DUIDELIJKE BOODSCHAP

Praktische tafelnaambordjes met een duidelijke boodschap. Vervaardigd uit roestvast staal. Zeer stijlvol, de opdruk is krasbestendig. De afmetingen van het tafelnaambordje: 85 x 36 x 50 mm (b x h x d).

Klik hier voor een overzicht van onze tafelnaambordjes

DEURBORDJES

BLANCO GELEVERD, ZELF TE PERSONALISEREN

Deurbordjes zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo ook voor het aankondigen van een rookverbod. Bovendien is het zeer stijlvol en kunt u de insteekkaartjes gemakkelijk vervangen indien nodig. U drukt zelf het insteekkaartje af op A4 papier (afhankelijk van de grootte van het gekozen deurbordje)

Click Sign deurbordjes
Info Sign deurbordjes
Crystal Sign deurbordjes

MAGAFRAME, ZELFKLEVEND KADER

EEN MOOIE PRESENTATIE VOOR INFO EN FOTO'S

Een MAGAFRAME-kader bestaat uit 2 doorzichtige folies die worden samengehouden door een magnetische rand. De achterzijde is zelfklevend en kan op gelijk welke (effen) ondergrond worden bevestigd. Ook geschikt voor glazen deuren (langs beide zijden leesbaar). Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Het kader is herpositioneerbaar en laat geen lijmresten na.

Meer weten over dit product.

ASBAKKEN

VOOR EEN NETTE STOEP

Binnen mag er niet meer gerookt worden, dus moet het buiten. Maar wat doen de rokers met hun peuken voor ze uw zaak binnen treden? Juist, ze gooien het op de grond... tenzij u een asbak voorziet aan uw inkom. Onze asbakken zijn stijlvol en ook uw stoep blijft proper.

Afvalbakken met asbak
Asbakken

Voor meer info kunt u steeds contact met ons opnemen via mail durable@durable.be of telefoon 09 281 26 44 (elke werkdag van 8u30 tot 16u30)

Download ook onze gratis catalogi.

Teaser:
 
© DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG
Headline
HOME   VERKOOPSVOORWAARDEN   PRIVACY POLICY   DISCLAIMER   SITEMAP   FAQ