FILOSOFIE

Ons engagement

Teaser

DURABLE staat al 90 jaar voor producten met een hoge kwaliteit en functionaliteit in combinatie met een mooi design. DURABLE won dan ook al talrijke nationale en internationale prijzen.

Dankzij innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design veroverde DURABLE een belangrijke marktpositie op de markt van kantoor- en presentatiemateriaal. Het familiebedrijf DURABLE Hunke & Jochheim, gevestigd in Iserlohn, werd in 1920 opgericht. Toen produceerde DURABLE voornamelijk metalen ruiters. DURABLE was één van de eerste fabrikanten die kantoormateriaal uit kunststof op de markt lanceerde.

Innovatie, kwaliteit en design zijn de kernwoorden in onze bedrijfsfilosofie. Eigenschappen waardoor DURABLE zich onderscheidt van andere producenten en die een succesvolle toekomst garanderen.

In 1959 vond DURABLE de gepatenteerde klemmap DURACLIP® uit. Een ware innovatie! DURACLIP® is een klemmap vervaardigd uit hoogwaardige folie voor het opbergen en presenteren van ongeperforeerde documenten. Ontdek alles over DURACLIP® , surf naar http://www.duraclip.ccom/ .

Bij DURABLE werken ongeveer 600 mensen. Het is een bedrijf met de Duitse traditie in productie en toch met een globale, internationale oriëntering.

Het grootste deel van de productie vindt plaats in Gotha, Iserlohn-Sümmern, Kamen-Methler en Stettin (Polen). Dat DURABLE een internationaal karakter heeft, wordt duidelijk door de filialen die wereldwijd werden opgericht: Nederland, België, Zweden, Frankrijk, Oostenrijk, Groot-Brittannië, U.S.A. en vertegenwoordigd in Rusland. Verder werken wij samen met gerenomeerde importeurs voor de rest van de wereld, wij noemen hen 'partners'.

Momenteel zijn er zo'n 2000 producten in het volledig DURABLE assortiment. De verschillende productgroepen: mappen en snelhechtmappen, badges, tabbladen, organisatie van het bureau, computer supplies, informatie- en presentatiesystemen, reinigingsproducten en zelfklevende producten. Jaarlijks lanceert DURABLE ongeveer 60 nieuwe producten, die meer dan 25% van de omzet uitmaken en niet ouder zijn dan 5 jaar!

DURABLE is één van de eerste Duitse fabrikanten in kantoorartikelen die vanaf 1994 de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001 werd toegekend. Daarmee garanderen wij een hoge kwaliteitsstandaard.

Teaser:
 
© DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG
Headline
HOME   VERKOOPSVOORWAARDEN   PRIVACY POLICY   DISCLAIMER   SITEMAP   FAQ