Menu
16-05-2019

CAVOLINE®: YOUR CABLE MANAGER!

Nieuwe producten voor het ordenen van losse kabels. Het assortiment omvat opbergdozen, kabelklemmen en kabelbinders.

Moderne kantoorwerkplekken zijn voorzien van een groot aantal elektronische apparaten, denk bijvoorbeeld aan computers, schermen, printers, smartphones, tablets, lampen, die allen beschikken over net- of USB-kabels. Dit kan leiden tot een lelijke wirwar van kabels die struikelgevaar kunnen veroorzaken. Het nieuwe CAVOLINE® assortiment van DURABLE biedt verschillende oplossingen voor  het organiseren van deze kabels.

Alle producten uit de serie kunnen flexibel en in combinatie met elkaar worden gebruikt. Dankzij de hoge kwaliteit en het functionele design van de producten zijn ze een ideaal hulpmiddel voor zowel de kantoorwerkplek als de thuiswerkplek.

 

In de doos er mee!

In de nieuwe CAVOLINE® BOX kunt u meerdere net- en USB-kabels en stekkerdozen veilig en uit het zicht opbergen. Langs de zijdelingse openingen leidt u de gewenste lengte van de kabel naar het apparaat of stopcontact. De speciale opening aan de bovenzijde van de opbergdoos dient als doorgang voor oplaadkabels van mobiele telefoons. Hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in 2 formaten en 2 kleuren.  

 

Klemmen maar!

Modern werk - dat betekent ook constante veranderingen. Waar nu een bureau staat, kan er morgen een vergaderruimte met hoge tafels zijn. Medewerkers bewegen zich heen en weer tussen verschillende werkplekken en locaties. Ook hun apparaten en kabels verplaatsen zich mee. Met de CAVOLINE® kabelklemmen kunnen kabels tijdelijk of langdurig worden vastgeklemd, ze hebben een sterke betrouwbare grip, kunnen op gladde oppervlakken worden geplakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

 

Stevig vastgebonden!

Het CAVOLINE® assortiment wordt vervolledigd met kabelbinders met klittenbandsluiting.  Verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren en op rol om op de gewenste lengte af te knippen. Of kies voor de voorgeperforeerde versie met bevestigingslus. Onze tip: de kleurcodering helpt u om apparaten en kabels op elkaar af te stemmen.

 

De naam CAVOLINE®!

DURABLE biedt met dit assortiment een nieuwe oplossing voor een professioneel ingerichte werkplek. Wist u trouwens waar de naam CAVOLINE® voor staat? Het woord is op te delen in 2 delen: CAVO (wat “kabel” betekent in het Italiaans) en LINE (dit reflecteert de lijnen die de kabels vormen). Met CAVOLINE® zijn rommelige kabels verleden tijd en vormt u netjes geordende kabellijnen!

 

Meer info over CAVOLINE®

 

Contact
Kenneth Meirlaen - Marketing Manager Benelux
kenneth.meirlaen@durable.be
+32 9 281 26 47