Menu
19-02-2019

Nieuw in ons assortiment: DURAFRAME® Wallpaper

Informatiekader voor oneffen en gevoelige oppervlakken

Op Paperworld 2019 in Frankfurt heeft DURABLE zijn nieuwste DURAFRAME®-creatie voorgesteld: DURAFRAME® WALLPAPER kan met vier zelfklevende strips worden opgehangen aan gevoelige materialen zoals behang, hout of beton en kan losgemaakt worden zonder enige lijmresten na te laten. Ideaal voor plekken waar informatiematerialen voor korte tijd op muren en deuren worden geplaatst. Tot de toepassingsgebieden behoren muren, deuren en meubels in kantoren, hotels en restaurants, de medische sector, onderwijsinstellingen en het hele scala aan dienstverleners.  

DURAFRAME® WALLPAPER wordt geïntroduceerd in de formaten A4 en A3 en in de kleuren zilver en zwart. Bij de levering zijn vier extra zelfklevende strips inbegrepen.

 

DURAFRAME® werkt overal!

Het kader openen, een document invoegen, het kader sluiten, en klaar! Met DURAFRAME® is het professioneel presenteren van informatie en promoties snel geregeld. Het informatiekader is verkrijgbaar in vele verschillende versies, maten en kleuren, zodat er een passende oplossing is voor elke toepassing. Het is dan ook niet verwonderlijk dat DURAFRAME® al op miljoenen plaatsen in gebruik is.

Op een raam, een metalen kast, een textielwand, een deur of een muur? Geen probleem! Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende bevestigingsmogelijkheden. Hiermee zet DURABLE zijn vastberadenheid om de beste oplossingen voor elke werkplek te bieden in de verf. Het DURAFRAME®-assortiment biedt namelijk een oplossing voor elke ondergrond:

 

• Zelfklevend voor alle gladde en stevige oppervlakken

• Antistatisch voor glazen oppervlakken + extra bescherming tegen zonlicht

• Magnetisch voor metalen oppervlakken

• Met klittenband voor textieloppervlakken

• Met zelfklevende strips voor gevoelige en oneffen oppervlakken

 

Nuttige links:

De producten online:

DURAFRAME® Wallpaper:
https://www.durable.be/be-nl/informeren-en-presenteren/duraframe-informatiekader/duraframe-wallpaper.html

Volledig DURAFRAME® assortiment:
https://www.durable.be/be-nl/actueel/duraframer.html

 

Contact
Kenneth Meirlaen - Marketing Manager Benelux
kenneth.meirlaen@durable.be
+32 9 281 26 47