Menu

DURAFIX®

DE ZELFKLEVENDE MAGNEETKLEM VOOR KLEINE NOTITIES EN POSTERS

Iedereen weet: een briefje kan snel worden geschreven en ergens in het zicht van de lezer worden vastgemaakt, zodat u belangrijke afspraken en informatie niet vergeet. Het probleem: de kleefstrook die gebruikt wordt in standaard plakbriefjes verliest snel zijn kracht en de briefjes gaan verloren. DURAFIX® CLIP heeft een slimme oplossing: bevestig de zelfklevende clip eenvoudigweg op een gladde ondergrond en klem uw notities in. De magneetstrips houden de notities stevig op hun plaats. Vrij verwisselbaar en herbruikbaar zo vaak als u wilt!

Hoe werkt DURAFIX®? – Eenvoudig gebruik in 4 stappen:

1) verwijder de beschermfolie
1) verwijder de beschermfolie
2) bevestig de strook op de gewenste plaats
2) bevestig de strook op de gewenste plaats
3) open de strook om documenten in te voegen
3) open de strook om documenten in te voegen
4) sluit de strip; de magneten houden de inhoud stevig op zijn plaats – klaar
4) sluit de strip; de magneten houden de inhoud stevig op zijn plaats – klaar

Een stevige klem voor elk formaat

Berichten die vaak worden verwisseld, vereisen een bevestigingssysteem met een stevige, doch flexibele houvast die gemakkelijk te hanteren is. Met DURAFIX® RAIL kunnen kaarten, instructies of andere documenten op A4- of A3-formaat eenvoudig worden opgehangen en in een handomdraai worden verwisseld. Ook voor grote posterformaten hebben wij een passende oplossing: DURAFIX® ROLL kunt u op de gewenste lengte knippen. Zo kunt u snel en eenvoudig grote documenten plaatsen zonder deze te beschadigen, zoals u dat met plakband zou doen.

DURAFIX® in video:

 

De Duitse vakvereniging PBS bekroonde DURAFIX® CLIP en DURAFIX® ROLL tot product van het jaar 2019 tijdens Paperworld in frankfurt omwille van het "DURAFIX® Principe".

 

Op zoek naar een all-around bescherming voor uw aankondigingen? Ontdek hoe u met DURAFRAME® informatiekaders professioneel klantinformatie, enz. kunt presenteren.