Menu

ZELF KAARTEN EN PASSEN AFDRUKKEN

Welke mogelijkheden biedt een Duracard kaartprinter?

Met deze kleine printer kunt u snel uw eigen klantenkaarten, lidkaarten en toegangspassen afdrukken op een kunststof kaart (zoals een bankkaart). U kunt zelf het ontwerp kiezen.

Enkele voorbeelden: 

 

 

Hoe werkt de Duracard kaartprinter?

De printer kunt u op uw computer aansluiten door middel van de bijgeleverde USB-kabel. Het sturingsprogramma kunt u downloaden via onze website. Volg de stappen, zoals aangegeven door de software.

De Duracard printer zal zich installeren tussen de andere printer op uw computer. Wanneer u uw ontwerp wilt afdrukken, selecteer dan de Duracard printer uit de lijst met printers en pas (indien nodig) de printinstellingen aan.

De printer kan voorzien worden van een kleurenprintlint of een monochroom zwart printlint. Deze beide printlinten zijn apart verkrijgbaar. Elke nieuwe printer wordt geleverd met een kleurenprintlint. Opgelet: eens uw kaart bedrukt is met een kleurenprintlint kan het niet opnieuw bedrukt worden met een kleurenprintlint. Met een zwart lint kunt u wel een overdruk maken. Een voorbeeld: u drukt uw kaarten op voorhand af met de lay-out van uw bedrijf (in kleur), wanneer een nieuwe klant zich aanmeldt kunt u de kaart personaliseren met een naam of een scancode (in zwart).  

Printlinten kunnen vervangen worden door de klep aan de bovenzijde te openen. De printer is zo ontworpen dat printlinten niet foutief kunnen aangebracht worden. Idem voor de kunststof kaarten, deze kunt u toevoegen door de klep aan de voorzijde te openen. Voor een goede werking raden wij steeds het gebruik aan van originele accessoires van het merk Durable:

Hoe maak ik een ontwerp voor mijn kaarten?

Ontwerp een lay-out met uw eigen grafisch programma of maak gebruik van onze gratis online software. Met deze software kunt u foto’s toevoegen, evenals EAN codes en u kunt databestanden uploaden om een hele reeks kaarten te ontwerpen in een handomdraai.

Hou steeds rekening met volgende kaartafmetingen: 53,98 x 85,60 mm. 

Waar kan ik terecht met vragen over mijn Duracard printer?

Ons team staat elke werkdag paraat van 8u30 tot 16u30 via 09/281 26 44 of durabledurable.be. Bekijk ook onderstaande filmpjes en downloads met meer uitleg over Duracard en Duraprint. 

Filmpjes voor PC computers:

De kaartprinter uitpakken en installeren.

Kaarten ontwerpen met Duraprint

Het sturingsprogramma installeren

Filmpjes voor MAC computers:

De kaartprinter uitpakken en installeren

Kaarten ontwerpen met Duraprint

Het sturingsprogramma installeren

Inspiratie