Menu

Privacy filters houden uw laptopscherm privé

Effectief privacyscherm voor laptops en notebooks

Werkt u vaak onderweg of in openbare gelegenheden? Mobiel werken wordt steeds gemakkelijker en populairder dankzij factoren als betere internetverbindingen. Maar als u denkt dat u gewoon uw laptop kunt openen en aan de slag kunt, kunt u beter nog eens goed nadenken! De toegenomen eisen op het gebied van gegevensbescherming en de gevaren als gevolg van visueel hacken, d.w.z. het bespioneren van informatie, vereisen meer voorzichtigheid en verantwoordelijkheid bij de verwerking van bedrijfsinterne en gevoelige gegevens.

MAGNETISCHE privacyfilter in geteste kwaliteit

Met de MAGNETISCH privacyfilters dekt DURABLE de meest voorkomende schermafmetingen af en biedt het een uitgekiende filteroplossing voor flexibel gebruik. De praktische eigenschappen maken het beschermingsfilter tot een betrouwbare metgezel voor mobiel werken. De effectieve privacybescherming met een hoge beeldkwaliteit is getest en bevestigd door een gespecialiseerd instituut.

Wat zijn de voordelen van DURABLE privacyfilters?

✔ Allround bescherming Bescherming van de privacy tegen visueel hacken én bescherming van het scherm tegen stof en krassen. Bovendien biedt het ook bescherming voor de ogen dankzij het matte oppervlak en het verminderde blauwe schermlicht.

✔ Innovatieve magnetische bevestiging: de filter kan snel worden bevestigd en verwijderd voor flexibel gebruik - geen vervelende kleefoppervlakken - de laptop kan worden gesloten als de filter is bevestigd.

✔ Alles-in-één compleet pakket inclusief opberghoes en microvezeldoekje voor het reinigen van de filter en het scherm. 

Waar moeten privacyfilters worden gebruikt?

Schermbeveiliging onderweg en tijdens het reizen

Op langere zakenreizen of dagelijks woon-werkverkeer: mensen werken vaak met het openbaar vervoer. Maar visueel hacken gebeurt vaker dan je zou denken - een blik op het scherm van iemand anders is voldoende.

Privacy op de werkplek

Open kantoren maken een flexibel gebruik van de werkplek met open ruimte mogelijk, maar zijn ook ideaal voor ongewenste blikken. Of het nu in co-werkplekken of op bedrijfsterreinen is, "shoulder surfing" is niet alleen ongemakkelijk, maar brengt ook gevoelige gegevens in gevaar. 

Veilig werken in cafés

Ook populair bij freelancers is mobiel werken in cafés. Vooral in dergelijke drukke omgevingen moet bijzondere aandacht worden besteed aan de bescherming van werkgerelateerde informatie. Een magnetisch privacyfilter voor uw beeldscherm is snel en eenvoudig.

Gegevensbescherming in medische voorzieningen

In onderzoekscentra of medische instellingen gebeurt de overdracht van gevoelige gegevens dagelijks. Schermfilters ondersteunen de gegevensbescherming en beschermen de beeldschermen tegen besmetting.

De juiste privacyfilter voor uw pc

Heb je een MacBook?

⇒ MAGNETISCHE privacyfilters zijn beschikbaar voor MacBooks van 13-16 inch. In het volgende overzicht kies je gewoon de juiste maat voor je apparaat en koop je het in de onlineshop van je voorkeur! 

⇒ Ga naar ons productoverzicht

Heb je een Windows notebook?

⇒ MAGNETISCHE privacyfilters zijn beschikbaar voor laptops van 11,6-15,6 inch. In het volgende overzicht kiest u gewoon de juiste maat voor uw apparaat en koopt u het in de onlineshop van uw voorkeur! 

⇒ Ga naar ons productoverzicht

Hoe werkt de bevestiging?

VOOR MACBOOKS

VOOR WINDOWS NOTEBOOKS

Veelgestelde vragen over privacyfilters


•    Welke privacyfilter past op mijn laptop? 

Het DURABLE-assortiment bevat privacyfilters in verschillende formaten voor Windows-laptops en Apple MacBooks.

⇒ Bekijk het overzicht van alle formaten

Het schermformaat van uw laptop kunt u terugvinden in uw aankoopdocumenten, of u kunt het zelf opmeten. De filters voor Apple MacBooks hebben een speciaal ontwerp omdat de rand van het scherm al magnetisch is. De privacyfilters voor Windows passen bijvoorbeeld op laptops van Acer, Asus, HP, Dell en Lenovo. De bovenrand van het scherm moet ongeveer 7 mm breed zijn om de magneten te kunnen bevestigen.

•    Hoe bevestig ik de filter?

De privacyfilters werken magnetisch en kunnen daarom naar behoefte worden bevestigd en verwijderd. Bij Windows-laptops worden twee kleine magneten aan de rand van het scherm geplakt, waaraan het filter wordt bevestigd. 

Bij Apple MacBooks kan de bevestiging direct aan de magnetische rand van het scherm worden gemaakt, zodat er geen aparte magneten hoeven te worden geplakt. Gedetailleerde instructies voor de bevestiging van het filter zijn ook op de verpakking te vinden.

•    Hoe werken privacyfilters?

De privacyfilters voor laptops bestaan uit verticale lamellen. Net als rolgordijnen bieden ze een vrij zicht aan de voorzijde, maar belemmeren ze het zicht aan de zijkant. Met de DURABLE privacyfilters is de privacyhoek 60°.  

•    Beschadigt het verduisterende scherm de ogen?

De schermfilters ondersteunen het oogvriendelijk werken door het verminderen van het uitgestraalde blauwe licht. Bovendien vermindert het matte oppervlak de reflecties voor verblindingsvrij werken. 

•    Filteren de privacyfilters ook blauw licht?

De schermfolie reduceert het schadelijke blauwe licht met ca. 30% en beschermt zo uw ogen tijdens het werk.