Menu

TABLETHOUDERS

OM PROFESSIONEEL TE INFORMEREN EN TE PRESENTEREN

Deze nieuwe tablethouders bieden u een gebruiksvriendelijke oplossing voor diverse toepassingen. Het uiterst functionele en imponerende product is zeer flexibel te gebruiken, is ruimtebesparend en telkens weer efficiënt. Kortom een handige informatie- en ondersteunende tool voor uw tablet. Het gamma bestaat uit 5 producten met tal van innovatieve functies:

 

De Tablet Holder: gedreven door esthetiek, gewaardeerd voor kwaliteit.

Aangezien wij bij DURABLE een motor van innovatie zijn en actief deelnemen aan de ontwikkeling van het moderne kantoor, melden wij met trots dat onze Tablet Holders de winnaars zijn van maar liefst twee designprijzen! >> Klik hier om het persbericht te lezen

 

Hier onder vindt u de winnaars terug van de Red Dot Design en de German Design awards 2018:

TABLETHOUDER TAFELMODEL


Het tafelmodel kan eenvoudig worden gebruikt in elke kantooromgeving. Gebruiksvriendelijkheid en een praktisch hoogkwalitatief design, maken van deze functionele tool een onmisbaar element in de digitale kantoor- en consulting omgeving. Met behulp van dit tafelmodel worden presentaties interactief. Dankzij de flexibele inzetbaarheid is het een uitstekende ondersteuning op kantoor en in de commerciële wereld. 

Productdetails >>

TABLETHOUDER TAFELMODEL MET ZWENKARM

Heeft uw bedrijf een clean desk policy? Geen probleem. Het tafelmodel met zwenkarm is de optimale tool voor een goed georganiseerde en ergonomische werkplek. Het hoogkwalitatieve design van deze tablethouder bezorgt u een totaal nieuwe ervaring als u flexibel en tegelijk mobiel wil werken.  De ruimtebesparende bevestigingsmodule biedt een onbeperkt gebruik van het gehele bureaublad. De elegante look harmoniseert perfect met een modern kantoorinterieur. 

Productdetails >>

TABLETHOUDER WANDMODEL

Dit wandmodel is de ideale tool voor presentaties en mededelingen voor ruimtebesparende en praktische toepassingen.  Stabiliteit, veiligheid en stijl zijn de kernwoorden van deze tablethouder. Door zijn premium kwaliteit, kunt u deze houder gebruiken op elk informatie- of verkooppunt. 

Productdetails >>

TABLETHOUDER WANDMODEL PRO

De wandmodule pro is een must voor data-invoer op de tablet wanneer u belang hecht aan ergonomie. Geschikt voor interactief gebruik van de tablet op werkplekken in fabrieken en grootkeukens. Ook mogelijk om te monteren aan de onderzijde van een ophangkast of op een desk.

Productdetails >>

TABLETHOUDER WANDMODEL MET ZWENKARM

De wandmodule met zwenkarm is een optimale oplossing voor naast elkaar liggende werkplekken, interactieve infopunten en presentaties. De hoge flexibiliteit en mobiliteit van deze tablethouder is eenvoudig te bedienen en kan worden aangepast aan individuele behoeften. Dit product vormt de basis voor elke doeltreffende presentatie waaraan u een persoonlijke toets wil geven.

Productdetails >>

TABLETHOUDER VLOERSTANDAARD

Een prachtig ontwerp en de optimale functionaliteit maken van deze vloerstandaard de perfecte presentatie tool. Premium design, optimale stabiliteit en individuele aanpassingsmogelijkheden ondersteunen de aantrekkelijke presentatie van producten, informatie, materialen en diensten.  De flexibel in te stellen hoek is kantelbaar. Ideaal te gebruiken als communicatieplatform op evenementen, beurzen, conferenties, info- en verkooppunten.  Een dubbel anti-diefstal systeem staat in voor de veiligheid van zowel de tablethouder als uw tablet. 

Productdetails >>

Meer informatie over deze tablethouders?