Menu

VARICOLOR® MIX ladeboxen

 

Een opgefriste look voor je bureau

Onze VARICOLOR® MIX-ladebox is met zijn heldere uiterlijk en hoge functionaliteit een populair en succesvol organisatiehulpmiddel. Hij brengt een frisse wind in de meest uiteenlopende kantoor werkplekken, zowel thuis, op het bedrijf of op coworking spaces.

De grote en geruisloze lades met duidelijke accentkleuren en etiketvenster zorgen voor een efficiënte ordening van uw documenten - en ze zijn aangenaam in gebruik!

De heldere witte box past in elk interieur en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit.

 

Getuigenissen van tevreden gebruikers:

“Structureert mijn bureau - organiseert mijn creativiteit.”

Ik hou van mijn werk als eventmanager. Elke dag is anders en we moeten als team snel en flexibel reageren. Dat laat niet veel tijd over voor administratieve taken. De DURABLE ladebox helpt me om al mijn documenten per onderwerp te ordenen en terug te vinden, zodat ik me volledig kan richten op onze evenementen.

“De cloud is nog nooit zo offline geweest.”

Flitsen van inspiratie omzetten in coole nieuwe ontwerpen is mijn ding. Aan de andere kant zijn documenten, contracten of facturen voor mij niets anders dan klusjes, en ik doe ze echt niet graag. Mijn VARICOLOR® MIX ladebox is mijn redder: het maakt het mij gemakkelijk om mijn creatieve chaos te organiseren.

“Ik geef om een goed ontwerp - niet alleen thuis.”

Ik werk veel, dus ik breng veel tijd door in het kantoor. Een goede sfeer is hier dan ook essentieel, en daar hoort ook een goed ontwerp bij. Een combinatie van esthetiek en functionaliteit is perfect - zoals de nieuwe DURABLE-ladeboxen.

“Het werkt gewoon.”

Mijn dagelijks leven werkt alleen als het goed georganiseerd is. Daarom ben ik blij met alle hulpmiddelen die mij helpen om mijn dag soepel door te komen. Ik heb geen tijd te verspillen aan het zoeken naar dingen en het sorteren ervan. De VARICOLOR® MIX verhoogt niet alleen mijn stemming met zijn goede uiterlijk, maar houdt ook mijn documenten binnen handbereik dankzij de verschillende ladekleuren.

“De kunst van het organiseren.”

Alles wat ik doe, doe ik voor de kunst.
Mijn eigen creatieve ontwerpen maken en kunst creëren voor tentoonstellingen - dat is mijn leven. Voor mijn papieren wilde ik een praktisch opbergsysteem dat voldoet aan mijn ontwerpnormen, zonder de show van de kunstwerken te stelen.

Gekleurde lades in een witte box

De VARICOLOR® MIX ladebox is verkrijgbaar met 5 of 10 lades in felle kleuren. Naast de klassieke toepassing op kantoor is deze ladebox ook een ideale organisator thuis, in dokterspraktijken, onderwijsinstellingen enz. Geschikt voor A4 documenten.

Links naar de productpagina's en online winkels:

Ontdek onze overige ladeboxen