Menu

VARICOLOR®

KLEUR UW KANTOORDAG

Wil je wat meer kleur op kantoor, maar mag het niet overheersen? Dan zijn de Varicolor® oplossingen beslist wat je nodig hebt. Ze bieden plaats aan al uw documenten en klein kantoormateriaal en zorgen voor een opgeruimd kantoor. Ontdek hier alle mogelijkheden!

 

 

VARICOLOR® Ladeboxen

Deze ladeboxen beschikken over kleurrijke lades en helpen u om uw documenten op een efficiënte en georganiseerde manier op te bergen. Zo vindt u uw documenten nadien ook gemakkelijker terug.


De topkwaliteit en het verfijnd ontwerp zorgen ervoor dat VARICOLOR® ladeboxen perfect passen in uw kantoor. De ladeboxen kunnen gemakkelijk gestapeld worden dankzij de antislip voetjes. Geschikt voor documenten in het formaat DIN A4, C4 en folio.


Maak uw keuze uit de ladebox met 3, 4, 5, 7 of 10 lades. Bergt u documenten op die achter slot moeten bewaard worden? Dan zal de VARICOLOR® Safe u vast en zeker interesseren.


Ga naar de Varicolor® ladenboxen >>

reddot design award
Varicolor

De kleuren van de lades zijn ook zichtbaar wanneer de lades gesloten zijn en vormen een efficiënt hulpmiddel om georganiseerd op te bergen.

De lades gaan soepel en geruisloos open en toe en zijn voorzien van een ladestop. Kunststof van absolute topkwaliteit (ABS).

Varicolor

Inclusief transparante etiketvensters met blanco inserts.

VARICOLOR® Brievenbakjes

Bewaart u documenten die een snellere toegang vereisen? Dan kunt u gebruik maken van brievenbakjes. Deze zorgen voor een optimale toegang tot uw documenten en dankzij de vijf kleuren makkelijk te organiseren. Deze brievenbakjes zijn voor een nog snellere en gemakkelijkere toegang niet alleen verticaal, maar ook trapsgewijs stapelbaar.

Verkrijgbaar in een set van 2 met paars, rood of oranje kleuraccent. Of ga voor de set van 5 met elk een verschillend kleuraccent.

Ga naar de VARICOLOR® brievenbakjes >>

VARICOLOR® Tijdschrifthouders

De greepuitsparingen met gestroomlijnde kleurcontouren maken eenvoudige kleurcodering in elke kantooromgeving mogelijk. De tijdschrifthouders zijn hierdoor gemakkelijk te hanteren en toegankelijk. Dé gebruiksvriendelijke manier om documenten te organiseren. Een klassiek bureau-accessoire in een modern VARICOLOR® -design. 


Ga naar de VARICOLOR® tijdschrifthouders >>

VARICOLOR® MIX

De innovatieve VARICOLOR® MIX ladebox maakt indruk dankzij zijn aantrekkelijke uitstraling en formele elegantie. De kleuraccenten op de laden en het lichte oppervlakte-effect zorgen voor een geheel nieuwe esthetiek van het bekende assortiment.


VARICOLOR® MIX integreert naadloos in de architectuur van de moderne werkruimte en vormt een aanvulling op de hedendaagse decoratieve schema's.


Ga naar de Varicolor® Mix ladenboxen >>

COMBINEER MET VARICOLOR® SMART OFFICE ACCESSOIRES

TABLET BASE

Draaibare houder voor tablets.

Lees meer >>

DESK ORGANIZER

Houder voor tablets, smartphones, schrijfmateriaal en andere kleine kantoorspullen. 

Lees meer >>

JOB CASE

Compacte transportbox

Lees meer >>

PEN CUP

Pennenbakje voor pennen, scharen, markeerstiften, etc.

Lees meer >>

VERVOLLEDIG JOUW VARICOLOR® UITRUSTING MET:

PHONE HOLDER

Mobiele telefoonhouder voor het opladen van de batterij. Past op alle formaten van mobiele telefoonstekkers en stopcontacten.

Lees meer >>

TABBLADEN VARICOLOR® - 5-DELIG

Tabbladen met gekleurde tabs voor onderverdeling.

DURASWING® COLOR

Klemmap van ondoorzichtige polypropyleenfolie in antraciet. De kunststof klem draait open en is verkrijgbaar in de 5 VARICOLOR® kleuren.

 

TABBLADEN VARICOLOR® - 10-delig

Tabbladen met gekleurde onderverdeling en bedrukbaar voorblad.

DOWNLOAD TEMPLATES VOOR DE INSERTS VAN DE LADEBOX-ETIKETVENSTERS.

VARICOLOR® TEMPLATE WORD A4 (32 KB)

VARICOLOR® TEMPLATE PDF A4 (505.93 KB)