Folderhouder COMBIBOXX PRO - DURABLE
Menu

Folderhouder COMBIBOXX PRO

Art.-nr. 861319
Kleur kiezen:    transparant
Verpakking:
per set
 

 

 

Een intelligent folder opbergsysteem met oneindige mogelijkheden om informatie te presenteren in A4 formaat en DIN lang. Er zijnenorm veel toepassingen en variaties mogelijk met een minimaal aantal componenten. Alle modules kunnen worden gebruikt als plaatsbesparende tafelstandaards of als een wandhouder voor folders zonder hiervoor voetjes of adapters nodig te hebben. De tafelstandaard is gemakkelijk om te zetten in een wandhouder door simpelweg de voeten 180 graden te draaien. Door de ideale hoek is uw informatie optimaal leesbaar en zijn de folders makkelijk uitwisselbaar. Een op maat gemaakt systeem voor uw specifieke wensen.

De bepaalde structuren laten het toe om verschillende combinaties te maken van A4 en lange DIN formaten, maar ook om makkelijk de folders uit te wisselen en/of bij te vullen. De losse elementen kunnen makkelijk en veilig in elkaar gezet worden. Ook gevulde tafelstandaards kunnen in elke positie geplaats worden.

Uw informatie wordt getoond in een tijdloos, glasheldere frame met verschillende toepassingen en combinaties. De modules zijn gemaakt van een hoogwaardige kras-en-scheurbestendige kunststof. Of je nu de COMBIBOXX gebruikt in showrooms, wachtruimtes of op beurzen, uw informatie zal altijd optimaal gepresenteerd worden. Ook zijn bij dit pakket de schroeven, assemblage-instructies en een overzicht van de diverse combinatieopties bijgevoegd.

 

 

Montage-instructies PDF 0.56 MB Downloaden
Accessoires Bijhorende producten
Overige producten uit de serie