Menu

DURABLE BELGIUM

Wij bieden oplossingen voor een professionele werkplek

 

Met intelligente oplossingen helpt DURABLE professionals succesvol te zijn in de werkwereld van vandaag en morgen. Dankzij onze vooruitstrevende visie signaleren we werktrends en ontwikkelen we innovatieve concepten die inspelen op de behoeften van de veranderende professionele wereld. De premium productlijnen van DURABLE onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit, design en functionaliteit. DURABLE kan bogen op 100 jaar ervaring in professionele presentatie- en organisatieconcepten. LUCTRA®, ons lampenmerk, biedt optimale lichtomstandigheden voor elke klus. DURABLE telt ongeveer 700 medewerkers verdeeld over het hoofdkantoor in Iserlohn/Duitsland en verschillende dochterondernemingen in Europa en de VS. 

DURABLE Belgium werd opgericht in 1997 als dochteronderneming van de Duitse hoofdzetel in Iserlohn. Onze activiteiten richten zich op het verkopen en promoten van de DURABLE merkproducten. De productontwikkeling en productie vindt plaats in het hoofdkantoor. 

 

Het Belgische team - graag tot uw dienst:

Managing Director:
Philippe Heymans philippe.heymans@durable.be

Customer service (09/281 26 44)
Sabrina Diericx sabrina.diericxdurable.be
Wendy Herrebaut wendy.herrebautdurable.be

Sales (09/281 26 44)
Philippe Heymans philippe.heymans@durable.be
Wendy Herrebaut wendy.herrebautdurable.be

Marketing (09/281 26 47)
Kenneth Meirlaen kenneth.meirlaendurable.be
Niels De Beenhouwer niels.debeenhouwerdurable.be

Algemene contactgegevens:
Durable Belgium NV/SA
Industriepark 14/101
9031 Drongen
Mail: durabledurable.be
Tel: +32 9 281 26 44

Ons professionele team staat graag tot uw dienst.

Voor specifieke productvragen of hulp bij het zoeken naar een verdeler mag je steeds contact met ons opnemen. Ons team staat elke werkdag paraat van 8u30 tot 16u30 via 09/281 26 44 of durable@durable.be. Je kan ook ons contactformulier gebruiken.