Menu

Tips voor de werkplek

Met intelligente oplossingen helpt DURABLE professionals succesvol te zijn in de werkwereld van vandaag en morgen. Met 100 jaar ervaring in professionele presentatie- en organisatieconcepten zijn we expert op het gebied van werkplekoplossingen. We delen daarom graag informatie over actuele trends zodat je ook jouw werkplek kan verbeteren.

Download gratis onze fact-sheets met telkens 10 tips per onderwerp. 

WERKPLEKVERLICHTING

WERKPLEKVERLICHTING

Beschikbare downloads (1)

PDF 10 feiten over goede verlichting

Het belang van goede verlichting is vaak ongekend. Het beïnvloedt je bioritme en zeker in donkere maanden is extra verlichting op de werkplek een must om alert en geconcentreerd door de werkdag te komen. Ontdek handige weetjes in de download.

0.16 MB Downloaden
BESMETTINGSPREVENTIE

BESMETTINGSPREVENTIE

Beschikbare downloads (1)

PDF 10 tips om infecties op de werkplek te voorkomen

Virussen kunnen zich snel verspreiden wanneer mensen elkaar in een afgesloten ruimte ontmoeten. Bescherming tegen infectie op de werkplek is belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maar positieve hygiënische praktijken helpen ook om meer voorkomende infectieziekten, veroorzaakt door bijvoorbeeld griep, binnen de perken te houden.

0.43 MB Downloaden
KANTOORERGONOMIE

KANTOORERGONOMIE

Beschikbare downloads (1)

PDF 10 tips voor meer ergonomie op kantoor

Er zijn vele manieren waarop u uw werkplek ergonomischer kunt maken, wat tal van voordelen heeft voor de gezondheid en de efficiëntie. Bekijk hier deze 10 belangrijke factoren.

0.38 MB Downloaden
CLEAN DESK

CLEAN DESK

Beschikbare downloads (1)

PDF 10 feiten over het clean desk principe

Het Clean Desk principe propageert duidelijke, opgeruimde bureaus waarop alleen de meest essentiële zaken te vinden zijn. Lees meer over de voordelen.

0.38 MB Downloaden
AFFICHAGE

AFFICHAGE

Beschikbare downloads (1)

PDF 10 feiten over het duidelijk afficheren van informatie

De bezoekers van winkels en kantoorgebouwen moeten geïnformeerd worden over uiteenlopende onderwerpen. Denk bv aan promoties, veiligheidswaarschuwingen, openingsuren, signalisatie,... Deze 10 feiten bieden interessante weetjes om deze boodschappen zo duidelijk mogelijk te communiceren.  

0.59 MB Downloaden