Terug naar school!

Ontdek onze opbergmogelijkheden én digitale ondersteuning zoals laptop- en tablethouders.

De thuiswerkplek is een blijvertje

Heb je jouw plekje al een beetje praktisch en ergonomisch ingericht? En reinig je jouw apparaten met geschikte producten?

Als je botst...

...dan bots je liever tegen zachte beschermprofielen in plaats van scherpe randen of harde wanden.

Organiseer je thuiswerkplek, bedrijfslocatie of handelszaak

DURABLE produceert intelligente oplossingen om jou, als een echte professional, succesvol te laten zijn in de werkwereld van vandaag en morgen. Je kan rekenen op meer dan 100 jaar ervaring (sinds 1920) en benodigdheden voor élke werkplek. Vanuit de hoofdzetel in Duitsland (Iserlohn) en ons lokaal Benelux-kantoor nabij Gent verdelen we onze oplossingen via gespecialiseerde verdelers.
Wil je jouw werkplek organiseren, zoek je hulpmiddelen om informatie te delen of te presenteren, jouw winkelruimte of magazijn efficiënt in te richten of wil je kennismaken met nieuwe hedendaagse werkplekoplossingen? Laat je dan volop inspireren op deze website! De producten staan altijd garant voor kwaliteit, design en functionaliteit.

We bieden tools voor élke werkplek

Wil je je thuiswerkplek inrichten, zoek je ergonomische hulpmiddelen of organiseer je een evenement? Voor al deze taken ondersteunt DURABLE jou of je bedrijf met kwalitatieve oplossingen. Onze producten zijn geschikt voor uiteenlopende werkplekken. Zo kan je bijvoorbeeld onze tablethouders zowel gebruiken in de keuken, op het bureau als in een hotellobby. Ook voor het organiseren van banken, ziekenhuizen en fabrieken hebben we de nodige tools ter beschikking.