Informatie heeft goede ondersteuning nodig

Kies de juiste informatiedrager voor het ophangen van jouw documenten.

Innovatie is altijd nodig

Daarom ontwikkelen we constant nieuwe producten die rekening houden met nieuwe manieren van werken en duurzaam zijn.

Ook qua veiligheid heeft DURABLE wat te bieden

Met beschermprofielen, antisliptapes en opvallende pictogrammen maak je jouw bedrijf een pak veiliger.

Met DURABLE organiseer je jouw werkplek

Wil je jouw werkplek organiseren, wil je informatie delen of presenteren? 

Zowel voor winkelruimtes, kantoren, magazijnen, horecazaken, fabrieken of thuiswerkplekken kan je in ons assortiment een uitgebreid aanbod terugvinden van hedendaagse en functionele oplossingen. Alle producten staan garant voor kwaliteit in combinatie met een mooi design. Hierdoor geven we jou volop de kans om zo professioneel mogelijk aan de slag te gaan. 

DURABLE staat voor meer dan 100 jaar ervaring (sinds 1920). Vanuit de hoofdzetel in Duitsland (Iserlohn) en ons lokaal Benelux-kantoor verdelen we onze oplossingen via gespecialiseerde verdelers. Je kan de producten online aankopen via de "koop bij onze handelspartners"-button op de betreffende productpagina. Of contacteer ons vrijblijvend voor een verdeler in jouw buurt.

We bieden tools voor élke werkplek

Wil je je thuiswerkplek inrichten, zoek je ergonomische hulpmiddelen of organiseer je een evenement? Voor al deze taken ondersteunt DURABLE jou of je bedrijf met kwalitatieve oplossingen. Onze producten zijn geschikt voor uiteenlopende werkplekken. Zo kan je bijvoorbeeld onze tablethouders zowel gebruiken in de keuken, op het bureau als in een hotellobby. Ook voor het organiseren van banken, ziekenhuizen en fabrieken hebben we de nodige tools ter beschikking.