Over ons

Kwaliteit. Design. Functionaliteit.

DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG ontwikkelt en produceert intelligente producten en oplossingen voor de moderne werkplek. De onderneming, gevestigd in het Duitse Sauerland, bouwt voort op meer dan 100 jaar succes dankzij een voortdurend innovatieve aanpak en een schat aan ervaring. De producten staan voor kwaliteit, design en functionaliteit.
Wij zijn een internationaal georiënteerde onderneming, gevestigd in Duitsland, met wereldwijd ongeveer 700 werknemers. Het merendeel van onze producten wordt vervaardigd in onze productievestigingen in Gotha (Duitsland), Kamen-Methler (Duitsland), Szczecin (Polen) en Coevorden (Nederland). Onze verkoopvestigingen in Europa en de VS onderstrepen onze internationale aanpak als een wereldwijd actieve onderneming. Daarnaast werken wij wereldwijd samen met gerenommeerde importeurs en vertegenwoordigers.
De arbeidswereld verandert. Niet alleen de beroepsprofielen worden bijna elke dag opnieuw gedefinieerd, maar ook de organisatie en de processen, en bijgevolg de vereiste materialen en uitrusting. Al meer dan een eeuw is DURABLE een betrouwbare partner voor professionele producten en productlijnen voor de werkplek. Wij maken deze ambitieuze claim door consequent, onophoudelijk en met passie te werken aan de ontwikkeling van totaalconcepten die onze klanten bij hun dagelijkse werkzaamheden ondersteunen.
Ons doel is uitstekende oplossingen aan te bieden die de gebruikers helpen hun dagelijkse taken op een uiterst professionele manier uit te voeren en zo bij te dragen tot het succes van de onderneming.

Vandaag en in de toekomst.


Onze geschiedenis

DURABLE - de naam zegt het al. Onze merknaam is in de 100-jarige geschiedenis van ons bedrijf synoniem geweest met onze missie. Toekomstbestendige oplossingen voor moderne werkvormen, duurzame kwaliteit en bekroond design. Over de hele wereld is de manier waarop we werken in de afgelopen 100 jaar aanzienlijk veranderd. Het klassieke kantoor met typemachine en carbonpapier behoort net zo goed tot het verleden als het goederenvervoer in koetsen.

Computers, mobiele apparatuur en methoden zoals Kaizen, agile werken of lean management veranderen de workflows net zo fundamenteel als de toenemende flexibiliteit in waar en wanneer we werken. DURABLE biedt een ruime keuze aan moderne werkplekproducten voor veel verschillende branches: van tablethouders tot kabelbeheersystemen, van mobiele organisatie tot variabele etiketterings- en presentatieconcepten.

Duurzaamheid

Wij hanteren een holistische benadering van duurzaamheid. Om recht te doen aan onze verantwoordelijkheid op milieu-, financieel en sociaal gebied, hebben wij een uitgebalanceerde langetermijnstrategie nodig die consequent wordt uitgevoerd.

Certificaten

DURABLE is met succes gecertificeerd volgens de internationaal erkende ISO 14001-norm voor de ontwikkeling van doeltreffende milieubeheersystemen in alle Duitse vestigingen.